Randi

Gábor elmesélte legújabb kudarcát. Nem szokott chaten ismerkedni, hiszen jól löki a sódert és jóképű pasi, tehát nincs gondja a kapcsolatfelvétellel. Kivételt tett, lefixált egy randit egy meglehetősen előnytelen kinézetű, ráadásul IQ-light hölggyel.

Gondolta, hogy egy 29 éves egyed ért a virágnyelvből és nem kell elmagyarázni, hogy miről szól egy ilyen történet. Valószínűleg nem arról, hogy egymás mellett fognak megöregedni... Tisztelt haversrác egy kellemes kényeztetéssel teli, vad éjszakára vágyott, hiszen volt róla szó a monitor előtt, hiszen a donna azt rebegte: "bármi lehet". Nos, ha valaki ilyet állít az az én olvasatomban nem jelent más, minthogy belemegy a játékba. Erre a pubban kategorikusan kijelentette: "Ő azért jött ide, hogy megismerje a másikat." Óriási kamuduma, de lassan már hozzászokunk. És nem tagadjuk nagyon kivagyunk a nők 99,5%-ra, mert ostobák. Képtelenek elképzelni a szexet érzelem nélkül, ami nyilvánvaló csacsiság. Illetve három értelmes szót nem lehet velük váltani, hiszen számunkra olyan indifferens témák érdeklik őket, amelyektől a hajam égnek áll.

A slusszpoén az volt a sztoriban amikor megkapta a barátom: "Nem viselkedsz intelligensen és a szex az egy komoly dolog, amelyet komolyan kell csinálni és biztosan ott is ennyire komolytalan vagy. Ezért ne haragudj, de nem tudom veled elképzelni." Megnyugtatásul: az ismerősöm okos gyerek, akinek ráadásul a humora is jó, amelyet nem leszólni, hanem értékelni kellene, és az ágyban is jól teljesít, mert kreatív, van elképzelése és sokáig bírja... De már nem vagyunk frusztráltak, mert a világ éppen így jó. Ha nem lenne a szürke, unalmas, gagyi többség, nem lehetne megkülönböztetni a krémet sem. És mindig azt mondjuk: aki minket nem akar az elsősorban önmagát bünteti, hiszen okosak vagyunk, van lövésünk az életről, nem is nézünk ki rosszul, megfelelő humorral rendelkezünk, az ágyban pedig sokkal többet adunk, mint kapunk. Akinek ez nem kell, az elsősorban önmagát minősíti!!!

A mai tanmese jelszava: Fel az érzelmek nélküli és minőségi szeretkezésre!!!

(Lovebox, 2005)

Címkék: személyes, szex, nők