Kurva anyádat Megmondó!

Augusztus 20-ához hasonlatos orkánt kavart a Rogán Tóniról és jövendőbelijéről firkantott vitriolom. Önkéntes pszichoanalitikusok állították ki a megfellebbezhetetlen látleleteiket.

A következő diagnózisok szerepeltek leggyakrabban a szakmai guruk zárójelentésein: köcsög, talp- és seggnyaló, Gyurcsány kutyája, kommunista, bolsevik, anyádatmegbaszod, buzi, zsidó, cigány, provokátor (ezt a címkét az EU-szkeptikus, nemzetbiztonsági bizottságosdit játszó, ritkuló üstökű károgó emelte a fősodorba, azóta terjed, mint a HIV). 

Az a legdörzsöltebb társadalomtudósok előtt is rejtély volna, hogyan került a beírások közé a makói gáztároló, a közüzemi számlák kicsengetésének nehézsége, a gecihuszár oroszjóska, vagy a kedvencem: ajánlat kellemes szopatásra, egy korábban hozzászóló leányzónak (by pityinger, e-mail-címmel; tiszta 0690, 500+áfáért). Amúgy ez a csatorna arra lenne hivatott, hogy a konkrét bejegyzéseket lássuk el kommentekkel. Ám a funkcionális analfabéta, illetve a világos szöveget kódolni képtelen kollégákból, bizonyos hívószavak hallatán kiszökik a nem is olyan mélyen fekvő vadállat, és ami a csövön kifér, löveli a sok fekáliát az ajkai között. Nem számít, hogy egy fia ideológia vagy pártszimpátia (antipátia) nincsen a sorok között, ő odaképzeli, mert az agyát annyira kilúgozták a három éves gyerkőcök szintjén durrogtatott szlogenek, hogy képtelen egy jól fejlett gorilla szintjét felülmúlóan használni barázdáit. Meghaladják szerény képességeit, hogy ráklikkeljen a szerző korábbi kreálmányaira, ahol világosan kitűnne, hogy szerénységem semmivel sem foglalkozott kevesebbet a baloldal faszságaival, mint a népnemzetiek mosolyra késztető kreténségeivel. 

Joggal reméltem, hogy a csúcsra járatott gyűlöletkeltés, az október végi tetőzést követően picit alábbhagy, és hovatartozástól függetlenül röhöghetjük ki a kiröhögnivalót. Ez az ária azonban a beláthatatlan messzeségben lévő jövő zenéje. A semmilyen intellektuális teljesítményre nem képes, a közszolgálatiságot a teatralitás oltárán feláldozó, szereptévesztő polgármestert sokan az igaztalanul megvádolt népmesei hős pozíciójába helyezik. Csak felnőnek egyszer az érveket nem ismerő, kizárólag az ököljogban hívő, felnőttestbe zárt csecsemők is…

(Blogter, 2007. január 8.)