Balatoni nyár II. (kövér nők)

Nagyot kaszálhatna Sóher Norbert fitneszipari nagytőkés, amennyiben milliárdos ápdétbizniszét a Balaton partjára költöztetné. A lakossághoz viszonyított Tonna Donna-arányszámban, alighanem sikerült beelőznünk a verhetetlennek hitt jenkiket, legalábbis ezt sugallják a személyes impresszióim, amely ugyan nem pótolhat egy nagykönyvben megírt reprezentatív felmérést, ám egy képletes rókázásra simán alkalmas.

Szóval a legkülönfélébb idomok ütötték fel a fejüket Vonyarcvashegytől Akarattyáig, csakhogy ezek nem a címlapok kiretusált és mesterségesen feltuningolt formái, sokkal inkább a Pa-Dö-Dö-style hódít. Már amennyiben bárkit is beindít a víziló-módi… Pedig tetszik vagy sem, lassacskán hozzászokhatunk eme esztétikai merényletsorozathoz, hiszen honleányaink zömének, szemlátomást nem kevés melóval, sikerült mangalicává hizlalnia születéskor ígéretesebben induló külsőségeiket. 

OK, joggal süthetik rám a politikai inkorrekt stigmát, meg nem akarom kivívni a Diszkriminációellenes Hivatal féktelen haragját, sőt azt sem bírnám elviselni, ha Lévai Katalin idegzsábát kapna, ha valami csoda folytán a BLOGTER-re tévedne, de mindennek van határa. Ilyen példának okáért, amikor egy dinnyehasú nőnemű szörny piercinget rakat a zsírtengerben alig észrevehető köldökébe. De semmivel nem jobb az sem, ha a narancsbőrben fortyogó kókadt seggre zsinortangát helyeznek fel egyes önértékelési zavarokkal küszködők. Sőt, alighanem ezen pszichiátriai esetek lesznek azok, akik monokiniznek, hogy szemlére bocsássák bokáig lógó tőgyeiket, elvéve az étvágyat a büfében arany-áron megvásárolható hekktől. 

A Rubicon átlépésének klasszikus eseteként aposztrofálhatjuk a fenti példákat, melyek higgye el a nyájas olvasó, még csak nem is a legszélsőségesebbek, azokat nem merném képernyőre vetni, a köznyugalom megóvása magasabb rendű szempont. Francba az EU-val, az emberi jogokkal, burkát kéretik aggatni a visszaeső közszeméremsértőkre… Utóbbit referendumra bocsáthatónak javallom, ezért hamarosan felterjesztem az OVB-hez, elvégre nemzeti sporttá nemesült a népszavazásosdi. Csak nehogy Rytkó Emília személyes ellenszenvén bukjon meg e csodás kezdeményezés…

(Blogter, 2007. július 25.)

Címkék: személyes, nők